Een gezonde en gelukkige samenleving voor iedereen!

Belle de Gast

( Ride a Gravel4AIR day excl. overnachting (zondag 2 juni) | Ik doe mee met Gravel4AIR Lungo (150 km, 1.950 hm) )

van totaal € 50 (20%)

Toevallig kwam ik met Gravel4Air in aanraking om één van de clinics te begeleiden. De twee aspecten die bij Gravel4Air samenkomen, het fietsen in combinatie de gezondheid van CF patiënten, maakte de dag bijzonder en waardevol. De sportieve component, om samen met een groep te gaan fietsen, waarbij iedereen een verhaal had en een motivatie om zich aan te sluiten zorgde voor een bepaalde verbinding.

Als ex professioneel wielrenster heb ik uiteraard een voorliefde voor het fietsen. Daarnaast ben ik momenteel werkzaam als fysiotherapeut en vertegenwoordig ik Utrecht regio als fietsburgmeester om zoveel mogelijk mensen op de fiets te krijgen (vooral in relatie tot een gezonde samenleving)
Als fysiotherapeut word dagelijks geconfronteerd met patiënten waar gezondheid niet vanzelfsprekend is (ik doe o,a oncologie, hartrevalidatie, longrevalidatie en CF patiënten).

Ik zie aan de andere kant ook wat de waarde en noodzaak is van medicatie, onderzoek en de juiste behandeling op de kwaliteit van leven. Om zo ook mensen met een ziekte als CF een betekenis, waardevol en ‘gezond’ leven te geven.
Daarom mijn betrokkenheid bij Gravel4air.

Fiets zondag 2 juni mee. Ik heb er zin in!

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer
Bekijk alle
€ 10 10-05-2024 | 19:24