De aftermovie van Gravel4AIR #1! 

Op vrijdag 31 mei gingen ruim 60 deelnemers van start om in 3 dagen door 3 landen te fietsen en dagelijks 60, 100 of 150 kilometer af te leggen. Dit allemaal om geld in te zamelen voor onderzoek tegen taaislijmziekte 💪.

Deelnemer Ilay - "Poeh, dit was uitdagend, episch en onvergetelijk. Voor mij persoonlijk kreeg het een extra bijzonder karakter doordat mijn kinderen mee waren. Mijn zoontje mocht zowaar Gravel4AIR openen en op de finishlijn stonden ze klaar om ons te onthalen. Dat maakte dat ik het vallen, de modder en de regen direct ook weer was vergeten. Volgend jaar weer! 💪🚴‍♂️✨"

Bekijk de video voor een impressie van de 1e Gravel4AIR editie en de fantastische prestaties van de deelnemers.

🎥 Met dank aan de studenten van het ROC Midden Nederland. 

Bekijk ook al het beeldmateriaal van fotograaf Wiebe Pekema en Linda Veldhuijzen van Zanten via de livepagina van Gravel4AIR.

live.gravel4air.nl

Terugblik Gravel4AIR Clinic #1

Op zondag 19 november 2023 vond de allereerste Gravel4AIR clinic bij Wielercafé Cyklist in Eindhoven plaats. Bekijk hier de foto's van fotograaf Henk Jan Kerkhoff.

Foto's clinic

Maandag 29 januari organiseerden we de online informatieavond van Gravel4AIR. Een goed bezochte avond met deelnemers die zich al hebben ingeschreven en ook met nieuwe gezichten die meer willen weten over ons gravelavontuur. Ambassadeur Jochem Uytdehaage en routebouwer Bjorn van de Langenberg namen ons mee in de routes en trainingstools om je voor te bereiden.  

Kijk hier de opname terug: https://youtu.be/TIXAogLV5LI

Clinic #2

Op zondag 17 maart 2024 vond Clinic # 2 plaats bij Fietscafé De Proloog in Amerongen. 50 deelnemers gingen met instructeurs Maarten Tjallingii, Bjorn van de Langenberg, Jochem Uytdehaage, Joost Doelman en Belle de Gast in groepen op pad om een mooie route te rijden over de Utrechtste Heuvelrug. De routes zijn op Komoot terug te zien. 

Clinic #3

Zondag 14 april vond de laatste Gravel4AIR clinic plaats bij De Veluwse Poort in Dieren. Voor de deelnemers was dit het moment om de tussenstand van de conditie op te maken. Maarten Tjalingii had prachtige routes gemaakt met de nodige hoogtemeters over onder andere de Posbank. De zon op het gezicht en de prachtige natuur van Nationaal Park Veluwezoom bezorgden ons een heerlijke dag. 

Bekijk hier de foto's van fotograaf Jannes Glas.

Foto's clinic

Lees meer Lees minder
van totaal € 100.000 (99%)
Bekijk alle

Wil jij je ook inzetten voor onderzoek tegen taaislijmziekte? Dit is je kans! Schrijf je nu in, kom in beweging en geef mensen met taaislijmziekte de kans op een normaal leven.

Inschrijven
Bekijk alle

Clinic #3

21-04-2024 | 13:41 Zondag 14 april vond de laatste Gravel4AIR clinic plaats bij De Veluwse Poort in Dieren. Voor de deelnemers was dit het moment om de tussenstand van de consitie op te maken. Maarten Tjalingii had prachtige routes gemaakt met de nodige hoogtemeters over onder andere de Posbank. De zon op het gezicht en de prachtige natuur van Nationaal Park Veluwezoom bezorgden ons een heerlijke dag.  Bekijk hier de foto's van fotograaf Jannes Glas. Foto's clinic
Lees meer
Bekijk alle
€ 5

Martijn

16-06-2024 | 09:35 Aan: Fietsen tot het niet meer nodig is