Deelname met CF

Ook als je taaislijmziekte hebt, kan je meedoen aan Gravel4AIR! Wij zouden het super vinden om deelnemers met taaislijmziekte, hun ouders, familie en vrienden bij Gravel4AIR te betrekken. Wij weten door de ervaring met ons schaatsevenement Skate4AIR hoe bijzonder het is om diegene voor wie we het doen ook zelf in actie te zien ofwel als deelnemer of als vrijwilliger.

 
Routes geschikt voor iedereen
 
Gravel4AIR is geschikt voor zowel beginners als gevorderden. De unieke routes die variëren van 60 tot 150 kilometer per dag en kan je op de gravelbike en mountainbike afleggen. Bekijk de volgende pagina voor meer informatie over deze routes. 

 

Webinar

Interesse om mee te doen?! Speciaal voor iedereen met taaislijmziekte en hun familie, vrienden en bekenden organiseerden we op donderdag 7 maart 2024 een webinar via Teams. Tijdens deze webinar vertelden we meer over Gravel4AIR, de routes van 60, 100 of 150 km per dag, deelname met CF en konden vragen worden gesteld over sponsorwerving, voorbereiding en training, het programma en verblijf in Zuid-Limburg. Mocht je de webinar terug willen kijken, stuur ons dan een mail, dan zorgen we dat je de opname van ons ontvangt. 

 

Meer over deelname met CF

Voor jouw deelname is het goed om te weten dat wij het beleid omtrent kruisinfecties (KIP), zoals vastgesteld door de NCFS hanteren. Dit doen we voor jou maar ook voor de andere CF'ers die meedoen met Gravel4AIR. Bekijk het beleid via de downloadknop rechts op deze pagina. 

Voor vragen kan je contact opnemen met de organisatie van Gravel4AIR via gravel@skate4air.nl

 

Schrijf je in!

KIP beleid Bekijk