Gravel4AIR

programma kosten veelgestelde vragen deelnemersreglement

 

Ben jij klaar om een nieuwe uitdaging aan te gaan? GravelAIR nodigt je met een 3-daags gravel evenement samen met de andere deelnemers je grenzen te verleggen en een onvergetelijke avontuur aan te gaan.

Gravel4AIR zorgt voor een ongeëvenaarde fietsbeleving met routes die bestaan uit meer dan 75% onverharde ondergrond, uitdagende beklimmingen en technische afdalingen.

In 3 dagen doorkruis je 3 landen op de gravelbike of MTB: Nederland, België en Duitsland. Je kunt kiezen tussen 3 varianten:
  1. Gravel4AIR Corto: per dag 60 kilometer en 750 hoogtemeter.
  2. Gravel4AIR Cento: per dag 100 km en 1.250 hm.
  3. Gravel4AIR Lungo: per dag 150 km en 1.900 hm.

Vanuit het pittoreske Slenaken bovenop de Loorberg vertrekken we op een onvergetelijke reis. Onze ervaren routebouwer Bjorn van de Langenberg heeft 3 uitdagende routes uitgetekend door de schitterende landschappen van België, Duitsland en Nederland. Bijzondere ritten over de vele prachtige gravel- en onverharde paden het Zuid-Limburgse Heuvelland en over de landsgrenzen heen. Met pittige beklimmingen, spannende afdalingen, prachtige gravelstroken en uitzonderlijke vergezichten. 

Gravel4AIR is een avontuur waarin je wordt uitgedaagd om je fysieke en mentale grenzen te verleggen, terwijl je tegelijkertijd onderzoek tegen taaislijmziekte steunt. Wij zorgen er uiteraard voor dat je goed voorbereid aan de start staat.  

 

Wat ga je doen met Gravel4AIR 2024?

 

Reis naar en verblijf in Zuid-Limburg

Er zijn twee verschilllende opties voor het verblijf in Slenaken in Limburg:

1. Best Western Hotel Slenaken Arrangement

Wij hebben voor de Gravel4AIR deelnemers diverse kamers gereserveerd in Hotel Best Western Slenaken.

2. Camping Heyenrade Arrangement

Liever kamperen met je eigen tent of op reis met jouw camperbusje? Dan is het Camping Heyenrade Arrangement iets voor jou. Camping Heyenrade ligt op 2 minuten loopafstand van Hotel Best Western in Slenaken. Het is een rustige camping met alle voorzieningen die jij nodig hebt voor jouw kampeeravontuur. 

Wil je eerder of langer verblijven op de camping of in het hotel? Of wil jij je partner, kinderen of supporter meenemen naar Gravel4AIR? Mail dan naar de organisatie van Gravel4AIR

Je reist op eigen gelegenheid richting Limburg. Mocht je met de trein willen komen, dan kunnen wij op aanvraag een pick-up regelen vanaf station Maastricht Centraal. 

 

 

Ga jij dit fietsavontuur samen met ambassadeur Jochem Uytdehaage en de andere deelnemers aan? Lees snel meer via bovenstaande buttons en schrijf je in. 

Schrijf je in!

 

Agenda

Gravelclinic - zondag 14 april 2024

Voorbereiding is essentieel en daarom organiseren we 3 clinics onder begeleiding van ervaren gravelbikers en ambassadeur Jochem Uytdehaage. Deelname aan de clinics wordt ten zeerste aanbevolen. Je krijgt de kans om je vaardigheden aan te scherpen en je klaar te stomen voor de uitdaging die voor je ligt. 

Clinic #3 vindt plaats op zondag 14 april 2024 bij de Veluwse Poort in Dieren. Tijdens de clinic vertellen meer over de Gravel4AIR 2024, het programma, nemen je mee in diverse praktische zaken en gaan natuurlijk met elkaar gravelen onder begeleiding van instructeurs. De kosten voor de clinics zijn bij het deelnamegeld inbegrepen. Indien je je nog niet hebt ingeschreven, vragen we een bijdrage van €25. Meld je via deze link aan voor Gravel4AIR Clinic #3. 

 

Online informatie bijeenkomst  - maandag 29 januari 2024

Op maandag 29 januari vond een online informatie bijeenkomst plaats. De deelnemers kregen tips omtrent sponsorwerving, de voorbereiding en andere relevante informatie. Kijk de informatieavond terug via onderstaande link. 

Opname informatieavond

 

Schrijf je in!