Gravelclinics - zondag 19 november 2023 en maart en april 2024

Voorbereiding is essentieel en daarom organiseren we 3 clinics onder begeleiding van ervaren gravelbikers en ambassadeur Jochem Uytdehaage. Deelname aan de clinics wordt ten zeerste aanbevolen. Je krijgt de kans om je vaardigheden aan te scherpen en je klaar te stomen voor de uitdaging die voor je ligt. 

 

Op zondag 19 november 2023 vond de eerste gravelclinic bij Wielercafé Cyklist in Eindhoven plaats. Bekijk hier de foto's van de allereerste Gravel4AIR clinic van fotograag Henk Jan Kerkhoff

Foto's clinic

 

Heb jij de eerste clinic gemist en ben jij nieuwsgierig naar Gravel4AIR? Sluit dan aan bij de online informatie bijeenkomst die we op maandag 29 januari van 20.00 - 21.00 uur voor onze deelnemers organiseren om ze optimaal voor te bereiden. Tijdens deze avond vertellen wij meer over de voorbereiding en kan je vragen stellen over sponsorwerving, training, materiaal, kleding, het programma en verblijf in Limburg.  Interesse? Aanmelden kan via de button hieronder. Je ontvangt na aanmelding via de mail de uitnodiging voor de online meeting (via Teams)

Clinic #2 en 3 vinden plaats op in maart en april 2024. Datum en locatie worden nog bekend gemaakt. Tijdens de clinics vertellen meer over de Gravel4AIR 2024, het doel waar we voor fietsen, het programma, nemen je mee in diverse praktische zaken en gaan natuurlijk met elkaar gravelen. De kosten voor de clinics zijn bij het deeelname geld inbegrepen. 

Aanmelden voor online informatieavond