Gravelclinics

Voorbereiding is essentieel en daarom organiseren we 3 clinics onder begeleiding van ervaren instructeurs en ambassadeur Jochem Uytdehaage. Deelname aan de clinics wordt ten zeerste aanbevolen. Je krijgt de kans om je vaardigheden aan te scherpen en je optimaal voor te bereiden op de uitdaging die voor je ligt. 

 

Terugblik Gravel4AIR Clinic #1

Op zondag 19 november 2023 vond de allereerste Gravel4AIR clinic bij Wielercafé Cyklist in Eindhoven plaats. Bekijk hier de foto's van fotograaf Henk Jan Kerkhoff.

Foto's clinic #1

 

Online informatieavond

Maandag 29 januari organiseerden we de online informatieavond van Gravel4AIR. Een goed bezochte avond met deelnemers die zich al hebben ingeschreven en ook met nieuwe gezichten die meer willen weten over ons gravelavontuur. Ambassadeur Jochem Uytdehaage en routebouwer Bjorn van de Langenberg namen ons mee in de routes en trainingstools om je voor te bereiden.  

Kijk hier de opname terug

 

Clinic #2

Op zondag 17 maart 2024 vond Clinic # 2 plaats bij Fietscafé De Proloog in Amerongen. 50 deelnemers gingen met instructeurs Maarten Tjallingii, Bjorn van de Langenberg, Jochem Uytdehaage, Joost Doelman en Belle de Gast in groepen op pad om een mooie route te rijden over de Utrechtste Heuvelrug. Bekijk hier de foto's van Wiebe Pekema.

De routes zijn op Komoot terug te zien. 

Foto's clinic #2

 

Clinic #3

Clinic #3 vindt plaats op zondag 14 april 2024 van 09.00 - 14.00 uur bij de Veluwse Poort in Dieren. Tijdens de clinic vertellen meer over de Gravel4AIR 2024, het programma, nemen we je mee in diverse praktische zaken en gaan we natuurlijk met elkaar gravellen o.b.v. de instructeurs. Meld je hieronder aan. 

Aanmelden voor de 3e clinic