Onze partners

Help onze droom te realiseren

Stichting Skate4AIR durft te dromen en gaat voor genezing! Dat gaat niet zomaar. Er is nog veel onderzoek, geld en inzet nodig. Maar het kan! Samen maken we het mogelijk.

Wij willen dat al het geld dat onze deelnemers bij elkaar bewegen, volledig ten goede komt aan onderzoek naar taaislijmziekte. Dit betekent dat wij voor de organisatie van onze evenementen steunen op samenwerking met partners. Samen zorgen we ervoor dat we zoveel mogelijk geld kunnen ophalen voor onderzoek. Onze intentie met het aangaan van een partnership is een langdurige en intensieve samenwerking waarin wij over en weer veel voor elkaar kunnen betekenen.

Ben je enthousiast en wil je hier meer over weten? Neem contact op met Gravel4AIR per e-mail: gravel@skate4air.nl

Partners 

 

 

Leefhuys

Leefhuys ondersteunt Stichting Skate4AIR met een donatie zodat we onze fondsenwervende evenementen voor onderzoek naar taaislijmziekte kunnen organiseren. 

 

Dito

Dito slijpgereedschappen ondersteunt Stichting Skate4AIR met een donatie zodat wij onze fondsenwervende evenementen voor onderzoek naar taaislijmziekte kunnen organiseren. 

 

 

Super Sport Events

Bjorn van de Langenberg van Super Sports Events organiseert diverse succesvolle gravelbike events en is ook onze gravelexpert en routebouwer. Hij onderteunt ons in de voorbereiding en op het vlak van veiligheid en technische ondersteuning tijdens de tocht.

 

 

ROC Midden Nederland

Samenwerkingspartner ROC Midden Nederland ondersteunt de organisatie van Gravel4AIR in de voorbereiding en tijdens het event door middel van de inzet van studenten en docenten op het gebied van verzorging, logistiek, audiovisueel en overige event management taken.

 

Shimano levert reserveonderdelen, fietsen en materiaal voor de organisatie om de deelnemers optimaal te ondersteunen tijdens hun Gravel4AIR challenge.  

 

 

Intigo ondersteunt Stichting Skate4AIR met een donatie zodat we onze fondsenwervende evenementen voor onderzoek naar taaislijmziekte kunnen organiseren.

  Bioracer Speedwear

Bioracer Speedwear levert de wieleroutfit en andere Gravel4AIR kleding/ accessoires.

 

 

Komoot

Komoot ondersteunt Gravel4AIR met een premium account en heeft een speciale aanbieding voor de Gravel4AIR deelnemers, waarmee ze gebruik kunnen maken van Komoot en wij eenvoudig alle routes van de clinics en het evenement kunnen delen. 

 

Join

Met de Join trainingsapp kunnen deelnemers van Gravel4AIR zich optimaal voorbereiden voor het gravelevenement. Join ondersteunt Gravel4AIR en biedt een speciale aanbieding voor alle Gravel4AIR deelnemers. 

 

Afbeeldingsresultaat voor editoo logo

 

Editoo

Editoo verzorgt het drukwerk voor Stichting Skate4AIR.

 logo   Grondwerk

Grondwerk biedt Stichting Skate4AIR kantoorruimte.

 

   

NCFS

De Nederlandse Cystic Fibrosis Stichting is de autoriteit in Nederland op het gebied van CF. De stichting adviseert Stichting Skate4AIR in haar strijd tegen taaislijmziekte.

 

    Albert Heijn Blaricum

Albert Heijn Blaricum levert de producten voor de verzorging tijdens de Skate4AIR evenementen. Verder zijn ze al jaren onze steun en toeverlaat voor diverse logistieke zaken.  

 

 

Nutrisense

Nutrisense levert kwalitatief hoogwaardige sportvoeding Powerbar aan Stichting Skate4AIR.

 

  SOS design

SOS design verzorgt de visuele branding voor Stichting Skate4AIR.

 

  Viking

Viking faciliteert een magazijnopslag voor alle materialen.

 

  Hertz

Hertz Car Rental sponsort auto's t.b.v. transport rondom de evenementen.