Onze partners

Help onze droom te realiseren

Stichting Skate4AIR durft te dromen en gaat voor genezing! Dat gaat niet zomaar. Er is nog veel onderzoek, geld en inzet nodig. Maar het kan! Samen maken we het mogelijk.

Wij willen dat al het geld dat onze deelnemers bij elkaar bewegen, volledig ten goede komt aan onderzoek naar taaislijmziekte. Dit betekent dat wij voor de organisatie van onze evenementen steunen op samenwerking met partners. Samen zorgen we ervoor dat we zoveel mogelijk geld kunnen ophalen voor onderzoek. Onze intentie met het aangaan van een partnership is een langdurige en intensieve samenwerking waarin wij over en weer veel voor elkaar kunnen betekenen.

Ben je enthousiast en wil je hier meer over weten? Neem contact op met bestuurslid Thijs Cloosterman Hij is te bereiken per e-mail: thijscloosterman@live.nl

Partners 

 

 

Leefhuys

Leefhuys ondersteunt Stichting Skate4AIR met een donatie zodat wij onze fondsenwervende evenementen voor onderzoek naar taaislijmziekte kan organiseren. 

 

Dito

Dito slijpgereedschappen ondersteunt Stichting Skate4AIR met een donatie zodat wij onze fondsenwervende evenementen voor onderzoek naar taaislijmziekte kan organiseren. 

 

 

Super Sport Events

Bjorn van de Langenberg van Super Sports Events organiseert diverse succesvolle gravelbike events en is ook onze gravelbike expert en routebouwer. Tevens adviseert hij in de voorbereiding & begeleiding, veiligheid, en technische ondersteuning tijdens de tocht.

 

  Bioracer Speedwear

Bioracer Speedwear levert de wieleroutfit en andere Gravel4AIR kleding/ accesoires.

 

 

Afbeeldingsresultaat voor editoo logo

 

Editoo

Editoo verzorgt het drukwerk voor Stichting Skate4AIR.

 logo   Grondwerk

Grondwerk biedt Stichting Skate4AIR kantoorruimte.

 

   

NCFS

De Nederlandse Cystic Fibrosis Stichting is de autoriteit in Nederland op het gebied van CF. De stichting adviseert Stichting Skate4AIR in haar strijd tegen taaislijmziekte.

 

    Albert Heijn Blaricum

Albert Heijn Blaricum levert de producten voor de verzorging tijdens de Stichting Skate4AIR evenementen. Verder zijn ze al jaren onze steun en toeverlaat voor diverse logistieke zaken.  

 

 

Nutrisense

Nutrisense levert kwalitatief hoogwaardige sportvoeding Powerbar aan Stichting Skate4AIR.

 

  SOS design

SOS design verzorgt de visuele branding voor Stichting Skate4AIR.

 

  Viking

Viking faciliteert een magazijnopslag voor alle Stichting Skate4AIR materialen.

 

  Hertz

Hertz Car Rental sponsort auto's t.b.v. transport rondom de evenementen.